Noul site CMNN

Vă invităm să accesați noul site al Complexului Muzeal Național Neamț

Expoziție temporară - Laurențiu Dimișcă Poveste fără sfârșit (GALVPN, 1-14 martie)

Galeriile de Artă „Lascăr Vorel” din Piatra-Neamț, vă invită să întâmpinați sosirea primăverii vizitând expoziția „Poveste fără sfârșit” a artistului Laurențiu Dimișcă în perioada 1-14 martie. Vernisajul expoziție va avea loc vineri 1 martie la ora 17:00, în cadrul căruia criticul de artă Emil Nicolae și artistul expozant, vor prezenta publicului ideile care au stat la baza expoziției, descifrând astfel limbajul artistic al lucrărilor dedicate frumuseții feminine.
Expoziția ”Poveste fără sfârșit” cuprinde peste 30 lucrări realizate în perioada 2023-2024, în tehnici diferite (acrilic și paint marker pe pânză).
„Specifică acestei colecții este noutatea tematicii, inspirate din viața de zi cu zi (filosofie, dragoste, religie, mister, fantasy, action, comedy, parodie).
Povestea fără sfârșit în dragoste este ca un zbor prin apă - înoți și crezi că ai aripi! Pe calea aerului, a apei sau a pămîntului, cucerești inimile și reverși bucurie, îndrăgostit de tot ce este pur și frumos, puternic și cuceritor.
O elice sau un suflu nou de vânt poate stabiliza sau destabiliza propria navă a dragostei, dar tu vei rămâne același, visător, căutător, împlinitor de vise până la sfârșitul călătoriei. Dragostea trebuie să însemne viața ta, iar viața ta trebuie să nască dragoste, oriunde te va purta calea.
Povestea poate fi fără sfârșitul începutului...” așa cum ne declară artistul în scurta prezentare a conceptului expoziției.
Laurențiu Dimișcă s-a născut în data de 17 ianuarie 1977, la Piatra-Neamț (date tehnice - click pentru a vizualiza).
Expoziţii Artistul Laurențiu Dimișcă este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din Piatra Neamț, drept dovadă sunt numeroasele participări la expoziții naționale și internaționale, premii și distincții obținute atât în țară cât și în străinătate, fiind remarcat în întreaga lume artistică prin stilul său unicat și reconoscibil, creîndu-și propria semnătură prin opera sa plină de culoare.

Galerie foto - click pentru a vizualiza.