Complexul Muzeal Național Neamț anunță publicul vizitator că începând cu data de 29 iulie 2019 unitatea principală, Muzeul de Istorie și Arheologie Piatra Neamț, își sistează activitatea.

Activități în cadrul parteneriatului Școală-Muzeu (MȘNPN, februarie 2020)

În cadrul parteneriatelor instituționale “Şcoală-Muzeu”, încheiate pentru perioada anului școlar curent, domnul muzeograf dr. Emilian Pricop de la Muzeul de Științe Naturale Piatra Neamț, a desfășurat o serie de activități educative în diferite unități de învățământ. Menționăm astfel activitatea din data de 12.II.2020, pe tema protejării mediului înconjurător susținută la Liceul Teologic Ortodox "Sfinții Împărați Constantin și Elena" Piatra Neamț respectiv activitatea din data de 21.II.2020 axată pe ecosistemele naturale aflate ȋn pericol şi a poluării mediului înconjurător susținută la Şcoala Gimnazială Nr. 8 Piatra Neamț.

Galerie foto pentru activitatea susținută în 21 februarie 2020 la Școala Gimnazială nr. 8, Piatra Neamț. (click pentru detalii)

Galerie foto pentru activitatea susținută în 12 februarie 2020 la Liceul Teologix Ortodox "Sfinții Împărați Constantin și Elena", Piatra Neamț. (click pentru detalii)